CAPS

Onlangs wat klein spul besteld bij SiComputers. De website komt wat gedateerd over, maar alles werkt zoals het zou moeten, betalen gaat eenvoudig met iDeal. Ze hebben een ruim aanbod en zijn met veel producten erg goedkoop.

Hoewel mijn bestelling niet op voorraad was is het pakket binnen een paar dagen klaar voor verzending, netjes dus. Ik heb gekozen voor een afhaalpunt, en door een probleem bij DPD pakketservice krijg je geen bevestiging wanneer je pakket klaar ligt. Dat is natuurlijk niet handig.. Ik heb Si hierover gemaild, en ze hebben me uitgelegd wat er aan de hand was. Hier heb ik begrip voor, maar ik ben een klant van Si, niet van DPD. Dus twee sterren minder omdat zij mij tijdens de bestelling hier niet van op de hoogte hebben gesteld, en ik op goed geluk naar het afhaalpunt moest gaan.

Ik kreeg binnen een paar uur een keurige reactie op mijn mail, met een uitleg van het communicatieprobleem bij DPD. Inclusief excuses, dat vond ik ook weer niet nodig omdat het pakket op tijd bij de pakketshop lag. Alleen dit laatste wist ik niet, en het afschuiven van de verantwoorlijkheid naar DPD vind ik niet correct. Als er problemen zijn met levering naar een afhaalpunt, haal die optie dan gewoon van de site totdat DPD zijn zaken op orde heeft.

Scorekaart voor CAPS

Qshops