Intertoys

Bestellen en Betalen ging zoals het hoort. De site steekt enigszins in elkaar als een speelgoedboek in November, maar daar kwam ik als kind ook wel doorheen.

De verzending verliep zoals afgesproken. Ik had gevraagd of het geheel afgeleverd kon worden bij de plaatselijke Intertoys en dit werd na 2 dagen ook gedaan (2013). Ook was de verpakking in orde. Niets op aan te merken.

Nu komt het: De Klantenservice! Na 728 dagen (2 jaar minus 2 dagen) hield de BluRay-drive op met het lezen van PS3-games en BR-films. Ik bellen met Intertoys: "Nee, u moet eerst Sony Playstation bellen." Zo gevraagd zo gedaan. De telefoonnummers die ik vond via het internet waren allemaal niet werkend of verbonden door naar een computer die ophing :( Dus terugbellen naar Intertoys. Na een nummer te hebben gekegen belde ik met Sony, deed alles met de PS3 wat G*** (de Belg) vroeg en belde zonder oplossing weer met Intertoys. Nu werd ik geholpen door een wel heel vriendelijke dame. Zij vroeg het een en ander en gaf me een antwoordnummer waar ik de PS3 naartoe moest sturen voor reparatie. Nadat ik ophing ging ik de verpakking zoeken op zolder en deed nog wat andere klusjes en zo ging zeker een uur voorbij.
Tringtringtring (Samsung-tune)... "Hallo , met Na***** van Intertoys. Ik heb nog een paar vraagjes over de genoemde reparatiekosten van Sony." Na een paar vragen kwam ze met het voorstel om het aankoopbedrag terug te betalen. "Wil je dat?" Ik zei dat ik dat graag wilde en warempel 7 dagen later heb ik tot op de cent het aankoopbedrag geretourneerd gekregen.
CHAPEAU INTERTOYS !!!!!

Scorekaart voor Intertoys