Mijn ervaring met platte tv,
Op 13-10-2015 heb ik de YAMAHA YAS-105 zwart besteld bij Platte tv. Op de site wordt gesuggereerd voor 18.00 besteld morgen in huis. Ook was dit product op voorraad zoals de site deed vermoeden.
Direct na de bestelling kreeg ik een e-mail waarin het volgende werd vermeld. “Dit artikel is op voorraad in ons centrale magazijn en is voor u besteld. Binnen twee werkdagen komt uw bestelling bij ons verzendcentrum binnen en wordt deze direct naar u verzonden”. Hoezo op voorraad en hoezo de volgende dag in huis.
Ik heb vervolgens geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice op het telefoonnummer 026-84545458. Hier werd, na verschillende pogingen, niet opgenomen. Ook op een verstuurde e-mail, waarin ik opheldering vroeg, werd niet gereageerd. Vervolgens contact gehad met Ivo. Aan hem heb ik opheldering gevraagd. Er werd mij verzekerd dat het artikel op 15-10-2015 bij platte tv binnen zou komen en direct werd doorgestuurd naar mijn adres. Ivo bood mij een Compensatie van € 30,00 wegens levertijd aan. Het geld zou ook direct worden gestort op mijn rekening. U raadt het al ”er kwam niets binnen die dag” geen geld en geen sound bar. Weer met Ivo gechat. Hij had zijn uiterste best gedaan voor mij en gebeld met YAMAHA, want die kreeg nu de schuld voor het te laat leveren van dit artikel. Ik zou nu toch echt op 16-10-2015 kunnen genieten van mijn YAMAHA YAS 105. Weer gewacht op de bezorgdienst, maar deze reed mijn deur voorbij. Toen gebeld, op 16-10-2015, met het filiaal in Utrecht. Hier werd opgenomen. In het eerste gesprek werd mij verteld dat het artikel dezelfde dag zou binnen komen en op zaterdag, vandaag dus, bij mij zou worden afgeleverd. In een tweede gesprek, in de late middag van 16-10-2015, weer gevraagd of de levering plaats ging vinden. Nee, was het antwoord want YAMAHA had niet geleverd aan Platte tv. Want daar lag toch echt de schuld.
Het zal allemaal wel waar zijn, maar platte tv had ook op eigen initiatief contant met kunnen opnemen per telefoon of per e-mail om de ontstane situatie uit te leggen. Ze zijn immers in het bezit van deze gegevens.
Ik ben benieuwd wanneer ik kan gaan genieten van de sound bar YAS 105. In ieder geval niet dit weekend want ik nog geen verzendbevestiging per e-mail ontvangen. Het zal wel, hopelijk, volgende week worden.
Het mag duidelijk zijn dat dit de eerste en tevens de laatste keer is dat ik iets heb besteld bij Platte tv
Op 13 -10-2015 is dit artikel besteld. Voor 18.00 uur besteld en betaald, met Idea, de volgende dag in huiswordt gesuggeerd op de site. Het is middels 17-10-2015 en nog steeds geen levering van het bestelde artikel. 4 dagen te laat inmiddels
KlantenserviceTelefonisch niet bereikbaar op het opgegeven nummer, 026-8454658 van de klantenservice. E-mail wordt niet beantwoord
Op 17-10 heb ik inderdaad een e-mail ontvangen van Platte TV. Hierin werd nogmaals excuus aangeboden voor de late levering. Ook de redenen voor deze late levering werd uitgelegd.Voor mij is deze zaak dan ook op een bevredigende manier opgelost.
Henk Hamberg
Beste heer Hamberg,
Spijtig om te vernemen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl, dat is zeker niet de bedoeling!
Ik heb uw bestelling erbij gezocht en zie inderdaad dat dit wat langer duurt dat normaliter het geval is. Zojuist heb ik u ook even een mail gestuurd om dit verder toe te lichten.
Wij bieden u onze excuses aan voor dit ontstane ongemak!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl