Moest mn glas van de iPhone 6 laten vervangen. Enige mogelijkheid: leidse plein amsterdam. Hoe jedaar met je auto moet komen is een raadsel. Dit was de enige realistische oplossing. Erg teleurstellend voor zo'n steenrijk bedrijf met margerijke producten dat dit niet goed geserviced wordt.
Aan de telefoon een afspraak inplannen blijkt vervolgens praktisch onmogelijk. Alles zit vol voor de voorziene week, maar verder in de toekomst inplannen dan 6 dagen verder is niet mogelijk. Hoe verzin je het? Vooral werkbaar als je werkloos bent zo lijkt het...
Bij afleveren blijkt dat ze geen reparatie kunnen doen zonder dat vind mijn iPhone uit staat (waarom dit nodig is om glas te vervangen is me een raadsel). Wordt er geadviseerd om simpelweg de installatie te wissen. Later kan ik die met iCloud dan terugzetten.
Wat blijkt, Apple's sleutelhanger werkt niet goed en alle wachtwoorden (ik heb echt moeilijk veel e-mailadressen) zijn niet teruggezet. Hadden ze even niet over nagedacht.
Naar mijn idee staat dit wel aan gezien mijn iPhone bij aankoop alles meenam in de installatie. Hiervoor de klantenservice gebeld en welgeteld 30 minuten moeten soebatten met een medewerker die niet goed getraind blijkt. Een senior 'genius' (really) zou wel antwoord kunnen geven, maar kwam ook niets concreets uit.
Al met al ook nog 3 kwartier kunnen wachten bij afleveren. Ik heb werkelijk niets dan slechte ervaringen met Apple. Deze ervaring is ook voor mij de druppel om over te stappen. Ben klaar met dit merk Leuke telefoon, maar alles er omheen is een drama. Gezien je premium betaald verwacht je meer, daarom wissel ik.
Update: Ze waren vergeten mijn bedrijfsnaam op de factuur te zetten. gebeld met de klantenservice. Het heeft 50 minuten en 3 medewerkers (nee, maar echt want moeilijk) geduurd waarbij het antwoord was, we kunnen geen bedrijfsnaam zetten op een reparatiefactuur die al is afgedrukt. Credit, aanpassing, niets is mogelijk. Klaar mee.