CAPS

Prijzen worden goed getoond, bestelling plaatsen is gemakkijk en een overzicht van je winkelwagen is altijd zichtbaar aan de zijkant van de pagina. Betaling kan in de gebruikelijke manieren worden gedaan.

Duurde een klein beetje i.v.m. een grote vraag naar het product maar was verder goed en op tijd.

Dit is waar ik tegen aan liep, ik bestelde een GTX 980ti. Deze bleek defect te zijn dus ik vroeg een RMA aan.

Op dit verzoek werd vlug gereageerd en het werd dezelfde dag nog geaccepteerd. Een positief aspect.

Ik verstuurde het pakket vervolgens afgetekend naar het bedrijf toe en kreeg vervolgens gedurende een week niets te horen. Dus stuurde ik een mailtje om te vragen of de kaart was ontvangen. Hierop werd gereageerd, in de reactie stond dat de kaart was ontvangen en dat er onderzoek werd gedaan naar het defect. Ik zou die week nog een update ontvangen.

Ik heb vervolgens de week afgewacht en niets terug gekregen, ik heb daarna nog een paar dagen gewacht totdat een volledige week verstreek. Daarna heb ik weer een mailtje gestuurd naar het bedrijf met de vraag naar een update. Die werd mij alweer na het mailtje gegeven waarin stond dat de kaart defect verklaard was en dat binnen 2-5 werkdagen de kaart ontvangen en verstuurd zou worden.

Ik wachte vervolgens 5 werkdagen, en ontving niks. Dus na 7 werkdagen te wachten heb ik weer een mail gestuurd. Hier werd alweer vlot op gereageerd dat de kaart toevallig die dag binnen was gekomen en die dag nog verstuurd zou worden.

Twee dagen later kreeg dan uiteindelijk de kaart binnen. Bijna 5 weken nadat mijn RMA verzoek ingediend was.

Als ik er niet continu achteraan was gegaan had het waarschijnlijk nog langer geduurd.

Scorekaart voor CAPS

Qshops