CAPS

Fijne overzichtelijke website met veel beschrijving over producten. Zoekmachine werkt heel goed, en betaling ging ook soepel.

Na een paar dagen zonder enige inlichting over mijn bestelling raakte ik bezorgd. Ik besloot tussen de reviews hier te kijken, en ik kreeg het gevoel dat het nog een tijdje kon duren voor ik mijn pakketje zou krijgen. Gelukkig was het in mijn geval niet even erg als bij de andere klanten. bij mij duurde het 6 werkdagen. Dat is 'maar' 2 werkdagen te laat. Maar goed, te laat is te laat. Als een winkel heb je een verantwoordelijkheid om je afspraken na te komen, en zodra je dat niet doet maakt het niet meer heel veel uit hoe erg je de afspraken niet nakomt. Omdat het voor hun doen nog een 10++++ is dat ze zo 'snel' de bestelling hebben afgerond. Een dagje langer wachten, en het zou maar 1 ster krijgen.

Het is de bedoeling als webshop om te vertellen wanneer een bestelling wat langer duurt. In plaats daarvan moest ik, net zoals de andere klanten, geduldig maar wachten tot mijn pakket aankomt. Dat vind ik niet kunnen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops