PlatteTVdiscounter

Panasonic TX-55CX800E besteld, hij was op voorraad en gelijk leverbaar (wel pech met de levering, lees hieronder). De prijs was prima al baal ik er wel van dat de tv in 2,5 week nóg eens € 201,- in prijs is gezakt, mogelijk komt er een nieuw model aan? De site is overzichtelijk en de betaling is eenvoudig en snel gepiept.

Helaas was ik donderdag net te laat (13:46 u), rond het middaguur komt de vervoerder al langs bij PlatteTVdiscounter, om het toestel nog de volgende dag (vr) te laten bezorgen. Omdat er ook niet op zaterdag wordt geleverd, is het toestel pas op maandag bezorgd (dus 4 etmalen later vanwege het weekend), toch wel een minpunt voor de vervoerder! Overigens kreeg ik gelijk een mailtje van PlatteTVdiscounter dat de betaling net te laat was binnengekomen voor de 24 uurs levering, dat was wel netjes al had ik de tv natuurlijk liever op tijd gehad. Misschien beter om op de site te vermelden dat de betaling vóór 12:00 u binnen moet zijn om nog de volgende dag te leveren, voor velen zal de 24 uurs levering niet worden gehaald ben ik bang. De tv is keurig vervoerd en zonder enige beschadiging aan de verpakking afgeleverd al was de chauffeur het steekwagentje vergeten waardoor ik even moest meehelpen maar dat is geen punt voor een 30 kilo pakket.

Telefonisch overleg vanwege de levering was uitstekend en niet gehaast (normaal vast tarief). Bij het aansluiten op mijn tv-tuner had ik geen geluid, het bleek een HDMI Modus instelling te zijn waar ik later bij toeval achter kwam. Een medewerker van PlatteTVdiscounter heeft uit interesse nog enkele keren gemaild of alles naar behoren werkte, keurig!

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter