GAMEPC.nl

Ik had mijn computer besteld op gamepc.nl omdat ik zelf niet veel af weet van het bouwen van computers en ik hier ook niet echt in ben geïnteresseerd. Na zelf wat rond te neuzen op het internet en contact op te nemen met de productexperts van gamepc.nl kwam ik op een mooie samenstelling uit.
Nu begrijp ik ook de reacties van de vele mensen waarvan ik de unboxing keek; wat een beest!

Windows 10 hadden ze alvast voor me geïnstalleerd op de ssd. Voor de geïnteresseerde, dit waren mijn specs:
Cooler Master CM 690 III
Intel® Core™ i5 4460 3.2 GHz
Fluisterstille koeling (Cooler Master Hyper 412S)
ASUS B85M-G
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3-1600
Nvidia GTX 950 2GB
1000 GB Sata III Harde schijf
SSD Crucial BX100 120GB
500 Watt Cooler Master voeding

Nadat ik de pc had aangesloten was hij startklaar, zoals ze beloven. Hij speelt vrijwel alle games op high settings. Minecraft, LoL en Rust kan hij makkelijk op ultra aan.

Ook handleidingen en dvd’tjes van bepaalde merken van je componenten worden meegestuurd, wat later natuurlijk altijd van pas kan komen. Natuurlijk ook de benodigde kabels worden meegeleverd.

Op de vernieuwde site was alles heel overzichtelijk. Je kan er configuraties opslaan wat handig is als je het toch nog even aan wilt passen.

Het betalen met iDeal ging ook goed. De bestelling was echter niet helemaal goed doorgekomen maar desondanks was de pc gewoon op tijd binnen.

Ik zou gamepc.nl zeker aanraden voor mensen die niet veel verstand hebben van een pc bouwen en dit voor aan aanzienlijke prijs willen laten doen door experts.

Het enige minpuntje, ook al neem ik aan dat dit niet expres gedaan is, is dat ik een paar dagen voor mijn bestelling vroeg of ik misschien de CM Storm Devastator bij mijn pc kon hebben, maar dit kon niet. Nu, ongeveer een week later, hebben ze een actie waar je deze wel gratis krijgt bij aankoop van je pc. Jammer dat ik dit dus net mis ben gelopen.

Ik had de pc op een donderdag na 16:00 besteld, en kreeg hem zaterdag in huis. De track & trace code is erg handig zodat je niet de hele dag thuis hoeft zitten te wachten. De pc zat in een goede solide doos.

Op klantenservice van gamepc.nl is niks aan te merken. Wanneer je een mailtje stuur heb je de volgende of soms nog diezelfde dag antwoord. Ook de WhatsApp is erg handig voor kleine vraagjes zodat je niet lang hoeft te wachten. Je wordt serieus genomen als klant wat erg fijn is.

Scorekaart voor GAMEPC.nl