Standaard site-inrichting en klantreis, niks exceptioneels; nadeel is dat je per artikel alleen op merk kunt filteren. Vervelend bijvoorbeeld bij harde schijven als je een bepaalde grootte wilt of bij netwerkkabels als je een bepaalde lengte zoekt.
VerzendingLeveropties:
Geen mogelijkheid tot afleveren bij afhaalpunt; direct na mijn bestelling gemailed als tip dat dit een wenselijke functionaliteit is omdat dat altijd mijn voorkeur heeft. Ik werk immers tussen 08:30 en 19:00 en haal het liever na werk zelf wel op bij een afhaalpunt. Reactie teruggekregen dat ze wel ooit van plan zijn om op te zetten.
Levering:
Levering duurde langer dan verwacht; 14/8 besteld (alles was voorradig), 18/8 geleverd. Mijn order werd afgeleverd verderop in de straat bij mensen die ik niet kende. Het duurde ruim twee weken voordat ik het pakketje eindelijk in bezit had, omdat die mensen nooit thuis waren (12x in 14 dagen langs geweest op verschillende tijdstippen, briefje in de bus achtergelaten dat ze mij moesten bellen als ze thuis waren etc.). Vervelende situatie, kan Afuture ook niet zien aankomen. Vond het wel kwalijk dat Afuture het probleem bij mij had gelegd aangezien het pakketje verstuurd en 'geleverd' was; zij voelden zich niet verantwoordelijk voor de levering. Mijn voorstel om de order nog eens af te laten leveren bij een DHL-afhaalpunt (zelf alle details opgestuurd naar Afuture over het afhaalpunt) en dat ik, als ik het eerste pakketje in ontvangst had, deze direct retour zou sturen, werd afgeketst. Daar konden ze niet aan beginnen. En dat terwijl het ging om een bedrag van maar 60 euro. Uiteindelijk na twee weken dezelfde order maar bij Azerty geplaatst omdat ik mijn spullen echt nodig had. Dit werd de volgende dag afgeleverd bij een ophaalpunt en waar ik het direct had opgehaald. Een paar dagen later kreeg ik een belletje van de mensen verderop in de straat dat ze thuis waren, pakketje eindelijk opgehaald en retour gestuurd naar Afuture. Retour kosten van € 6,50 waren wel voor mij; het is standaard bij Afuture dat retour-kosten voor de klant zijn. Na een enigszins gefrustreerd belletje zouden de retourkosten toch vergoed worden.
Vanwege het niet nemen van de verantwoordelijkheid over levering; het moeilijk doen over het opnieuw sturen van een order twv € 60.- en dat retour-kosten standaard door de klant betaald moet worden, zou Afuture een 'waardeloos' moeten krijgen. Ik geef ze een toch een slecht omdat ik, bij al mijn contact/telefoontjes, goed te woord ben gestaan. Het oplossend vermogen bij uitzonderingssituatie en het vanuit de klant denken laat wel echt te wensen over. Eens maar nooit weer...