Dustin Nederland | Zakelijk

Ik heb pas geleden een nieuw moederbord gekocht van deze site maar de info wat op deze site staat is fals.

Mijn videokaart reageert niet
Mijn Cpu woord niet ondersteund.

ook al staat dat wel op de site dat ze bijde ondersteund moeten woorden

na verder onderzoek kon dit moederbord het helemaal niet aan. dus centralpoint heeft gelogen over de capasitijd van het moederbord

als je iets van deze site koopt ga niet vanuit de info wat ze geven over het product zoek verder op google voor meer info

Zeer ontevreden met het product zelf maar het wel wel binnen 24 uur afgeleverd

Geachte heer Souren, beste Marc,

Ik begrijp, als ik uw review lees, niet zo goed wat er nu precies mis gaat. U heeft het over "false" (valse?) informatie en dat we liegen over de "capasitijd" (capaciteit?) van het moederbord. Ik kan U verzekeren dat wij niet "liegen" op onze website. Het kan uiteraard voorkomen dat de content (die overigens door de fabrikant wordt aangeleverd) niet klopt. In dat geval kan een product uiteraard altijd direct kosteloos retour. In uw specifieke geval heb ik geen retour melding gezien, of enige andere vorm van contact richting Centralpoint kunnen ontdekken. Misschien was dat een betere eerste stap geweest?

David Hombroek
Manager Inside Sales