Maandag voor 09:00 een spel besteld. Groot bij de bestelling rechts staat: "Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis.". Dinsdag nog niets binnen. Gebeld naar EG en gevraagd naar status. Antwoord is ik kan het nu niet zien, zal ik zo terugbellen of mailen? Liever mailen dan. 2 dagen later, nog niets gehoord.
Alleen woendag een mailtje dat het meegegeven is aan de bezorger. Op de site staat dat als iets meegegeven is aan de bezorger, dat het doorgaans de volgende dag binnen is bij de klant. Dus ze geven het woensdag mee, terwijl dit al maandag had moeten gebeuren (anders red je je binnen 1 werkdag dus zoizo niet).
Nu is het donderdag 22:25, maar mijn brievenbus is nog altijd leeg. Erg jammer weer en een les geleerd. Ik heb hierover ook al een mail gestuurd (woensdagavond) en ik ben benieuwd wat ik daar voor reactie op krijg.
Maandag besteld, zou dinsdag binnen moeten zijn. Het is nu donderdagavond (laat) en ik heb nog niets.
geachte heer van T,
het volgende staat letterlijk op uw orderbevestiging:
"FIFA 16, PC ( Pre-order ; releasedatum 24-09 ) "
het betreft hier dus een pre-order welke nog niet op voorraad was ........, pas als iets op voorraad is kunnen we ook 24 uurs levering garanderen...
op het moment dat de artikelen hier binnen waren hebben we ook uw order direct verzonden ( u heeft hiervan een verzendbericht met track en trace code gehad, hierop kunt u de status van uw order volgen... vanaf dat moment kunnen wij er ook niet meer aan doen.
Jammer dat u deze order als slecht hebt ervaren, we denken echter toch dat wij hier niet veel aan kunnen doen.
We hebben bewust in de artikelomschrijving vermeld dat het om een pre-order ging, dit om dit soort teleurstellingen te voorkomen, blijkbaar is dat toch niet voor iedereen duidelijk .