Prima web shop, snelle verzending en prima verpakkingen. Het enigste jammere is de klanten service.
VerzendingDe verzending is prima, snelle levering en goed verpakt.
KlantenserviceLaptop besteld, na een half jaar vertoonde de mousepad kuren. RMA gemaakt en terug gestuurd. Zij konden niks vinden en kreeg ik hem terug. Nog steeds problemen en met bewijs(filmpjes) weer een RMA gemaakt. Vandaag weer een email gehad dat ze niks konden vinden en dat ze niks konden doen.
Geachte klant,
Zover wij kunnen nagaan hebben wij uw notebook getest, waarbij wij geen defect hebben geconstateerd. Gezien het vermoeden was dat het defect van softwarematige aard is de notebook teruggezet naar fabrieksinstellingen door onze Technische Dienst alvorens de notebook naar u te verzenden. Wij hebben hierin aangeboden om de notebook door te zetten naar de fabrikant voor nadere beoordeling. U heeft ons toen verzocht het product te retourneren.
Wij begrijpen dat u graag een werkend product wenst en helpen u daar graag aan. Mochten de problemen onverhoopt aanhouden dan zouden wij u willen vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl met een zo uitgebreid mogelijke klachtenomschrijving.
Customer Support
4Launch B.V.