Cameranu

CameraNu heeft wat mij betreft een vlekkeloze service, alle informatie is perfect weergegeven en wordt adequaat en snel toegestuurd in een overzichtelijke bevestiging. De factuur krijg je digitaal wat voor mij erg handig is, zo vindt je 'm altijd terug. Vermelding tijdens de bestelling van BTW- en KVK nummer is ook handig voor de administratie. Het assortiment heeft mij daarbij nooit teleurgesteld en hetzelfde geldt voor de prijzen, vrijwel altijd de goedkoopste of op niveau van de goedkoopste prijzen.

Werkelijk vliegensvlug, snelste levering die ik heb gehad was binnen 11uur na bestelling. De 'voor 00.00' besteld morgen in huis is voor mij telkens op gegaan. Direct een track en trace nummer erbij en altijd goed verpakt met een hoop vulmateriaal.

Ik heb nog geen problemen gehad dus ik heb ook nog geen contact gehad met de klantenservice, wel heb ik de site eerder een bericht gestuurd als dank en compliment voor de goede service waarop ik zelfs binnen een half uur een reactie had. Ik stel mij voor dat de klantenservice bij een minder positief geval ook adequaat is.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops