CAPS

Niet bij SiComputers bestellen!! Ik heb twee SSD sloten van 512 GB besteld bij SIcomputers. Nu blijken deze spijtig genoeg niet te passen. Na contact te hebben gehad met SIcomputer, krijg ik te horen dat ze deze niet terug willen nemen aangezien ik ze zakelijk heb besteld. Mits is 20% van de waarde (75,- E) betaal! Wat een {-verwijderd-} service!!!!!! Nooit meer iets afnemen hier!

Ruim een week moeten wachten en vervolgens niet mogen retourneren, slecht slecht slecht

90 ct per minuut en niet klantgericht. Zoek een andere partij op ipv de 5 euro korting te pakken. {-aanstootgevend taalgebruik verwijderd-}

Beste icatchmedia,

Dat is aardig wat frustraties in 1 review. Te beginnen hebben we geleverd conform onze levertijd. Product had een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. op de 18e besteld op de 24ste opgestuurd en zoals ik uit tracking info kan zien geleverd op de 25ste en dus binnen de 5e werkdag. Om ons hierover een negatieve review te geven terwijl u op de hoogte bent van de levertijd is niet echt gepast.

Wij werken conform de wetten, we zullen ook niet iets doen wat niet mag van de wet. Wij mogen bij zakelijke aankopen producten weigeren, daarwaar de wet koop op afstand een consumentenrecht is. We bepalen dan per situatie of we product wel of niet terug nemen, bij schaarse producten rekenen we inderdaad restockfee. Bij meer gangbare artikelen zijn we coulanter, dit gaat altijd in overleg met de klant en klant mag bepalen of hij of zij hierin mee gaat.

SiComputers
De directie