Dustin Nederland | Zakelijk

Ik had niks te klagen over alles tot en met de betaling, alles is overzichtelijk en er is een uitgebreide FAQ.

Ik had een email gestuurd na een of twee weken vragen wanneer mijn product verwacht werdt, in principe is dit al heel lang voor een bedrijf in Nederland, maar had geen haast. Ik kreeg een email met een datum, datum voorbij, geen pakketje. Nou goed, een keer kan gebeuren, weer een email vragend naar een datum, weer een datum, datum voorbij en weer geen pakketje. Ik stuur een email met dat ik mijn bestelling will annuleren tenzij mij gegarandeerd kon worden dat ze binnen een week zouden komen. Na een paar dagen kreeg ik de email dat mijn bestelling niet eens in voorraad was, lekker zeg, een maand voor niks lopen wachten.

In principe is de klantenservice vriendelijk en snel, maar zijn de leveranciers (of tenminste de leverancier die ik nodig had) zeer slecht. Mocht iemand van het bedrijf dit lezen, stel bepaalde eisen aan je leveranciers, dan krijg je misschien meer vaste en tevreden klanten.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk