Beste Komplett,
Ik ben echt teleurgesteld in jullie omgang met een nieuwe klant.
Ik heb op 18-09-2015 een ultrabook van Asus besteld die jullie in een "outlet" aktie aanboden. Voor dergelijke aankopen gebruiken wij een zakelijk Paypal account maar deze accepteren jullie enkel tot € 250.00. Vandaar dat we het bedrag van te voren hebben overgemaakt onder vermelding van jullie ordernummer.
Aangezien we het ultrabook aanstaande maandag willen gebruiken voor een presentatie heb ik twee keer gemaild over de status. De eerste mail werd netjes beantwoord door Claudia Peters maar op mijn tweede mail over de levering ontving ik geen reactie. Ik vertrouwde het niet en heb daarom gebeld met de klantenservice.
Dat de procedure bij vooraf overmaken iets langer duurt voordat bij jullie binnendienst de betaling bekend is geen enkel probleem, echter het feit dat dan het bestelde artikel niet wordt gereserveerd en wordt uitverkocht aan een andere klant kan ik niet begrijpen..
Het bestelde artikel was niet meer leverbaar en ik mocht zoeken naar een alternatief voor dezelfde prijs met een marge van 20 euro. Maar ja, het was niet voor niets een uitverkoop en een vergelijkbare ultrabook met dezelfde specificaties kost minsten 1000 Euro en hiervoor was totaal geen begrip en maar heel normaal dat we dit verschil moesten bijbetalen. Er werd ook weinig moeite gedaan want dit waren de regels.
Spijt me zeer maar Komplett heeft een grote onprofessionele vergissing begaan en mag zich dan ook wat coulanter opstellen vinden wij. Ik kan het niet genoeg benadrukken dat een bedrijf die zo bekend is met automatisering het niet voor elkaar krijgt een product te reserveren nadat deze is besteld en betaald.
Resultaat is nu dat we wederom 3-5 dagen mogen wachten op de terugbetaling en ik nooit meer iets bij Komplett, Paradigit etc zal aankopen. Hopelijk doen jullie nu wel iets met deze terugkoppeling om de aankopen van andere nieuwe klanten te verbeteren want ons bent u definitief kwijt. jammer dat het zo is verlopen.
Gr,
Maarten Nooijen
Niet geleverd omdat het artikel niet werd gereserveerd en aan een andere klant is verkocht...
KlantenserviceGeen reactie op tweede e-mail ivm levertijd en vervolgens geen constructieve oplossing geboden.