CoolSound Superstore B.V.

Coolsound maakt reclame met de slogan: “Voor 22.00 uur besteld, de volgend dag in huis!*” *= Uitgezonderd bezorgservice.

Dan moet je natuurlijk wel hele goede afspraken maken met je Pakketbezorger om deze belofte waar te maken en dat heeft Coolsound juist NIET gedaan. Voor de bezorgservice wordt een uitzondering gemaakt in de voorwaarden voor pakketbezorging wordt deze uitzondering niet gemaakt.

En dan kunnen alle overige diensten van Coolsound wel redelijk tot goed zijn, als de bezorging niet goed gaat is het voor alles een dikke onvoldoende.

Ik had donderdag zo rond 12.00 uur een bestelling gedaan en deze zou de volgende dag, dus vrijdag, tussen 15.30 en 17.30 uur geleverd worden. Dus afspraken gemaakt dat er iemand thuis zou zijn. Wat schets mijn verbazing, ik krijg vrijdag iets na 13.00 uur een bericht via de App dat de bezorger als langs was geweest en niemand thuis trof (2,5 uur eerder dan gepland). Gek hè?, het is dan ook nog géén half vier.
Gebeld met PostNL en Coolsound maar ze waren niet bereid om alsnog het pakket binnen het genoemde tijdvak te bezorgen.
De bezorging zou nu zaterdag plaatsvinden tussen 13.30 en 17.30 uur en ja hoor, om 13.00 u stond PostNL weer voor de deur en wederom niet op het afgesproken tijdstip! (Nu geen 2,5 uur te vroeg maar een half uur)

Tot 2x gemaild met Coulsound en géén enkel reactie ontvangen de aftersales is dus gewoon nul komma nul, maar dat lees ik meer in eerdere reviews.
Mijn bestelling bij Coolsound was dus de eerste en de laatste!

Zie mijn motivatie bij algemene beoordeling. Afspraken worden niet nagekomen.

Coolsound reageert niet na een klacht per e-mail of telefonisch. De aftersales is 0,0!

Scorekaart voor CoolSound Superstore B.V.

Qshops