CAPS

SiComputers is meestal de goedkoopste, maar de keren dat ik er iets besteld heb duurde het meerdere dagen en zelfs een week voordat ik de producten binnen had. Dat kan tegenwoordig niet meer. Andere webwinkels leveren de volgende dag als je bestelt voor 22.00 of 23.00 uur.

De producten worden goed verpakt en veilig verzonden, maar pas na enkele dagen of soms wel een week.

Beste ha100,

Producten die niet op voorraad zijn hebben inderdaad een levertijd van 2 tot 5 werkdagen (plat vertaald 1 week). Ik heb uw meest recente bestelling bekeken, deze is 8 september 23:45!! besteld en 10 september verzonden, de order daarvoor heeft net langer dan 1 week geduurd en de order daarvoor weer is binnen 1 werkdag verzonden. van de 3 orders is er 1 order die wat langer heeft geduurd dan de opgegeven levertijd en betreft hier een minimale overschrijding van 1 werkdagn.

Wij hebben bij al onze producten duidelijk aangegeven wat onze voorraad positie is en ook de levertijden.

SiComputers
De directie