Via de chat op de website goed geholpen met mijn bestelling van een Sony 4K TV en soundbar. Tevens mijn 'oude' TV in kunnen ruilen wat een hoop 'Marktplaats-gedoe' scheelt.
VerzendingTwee weken voor gewenste afleverdatum al besteld. De set kon een paar dagen na bestelling geleverd worden maar heb om een latere datum gevraagd ivm verhuizing (dus aflevering op het nieuwe adres).
Ik werd avond voor aflevering gebeld dat soundbar nog niet binnen was. TV kon wel alvast afgeleverd worden maar dan moest er wel het volledige bedrag contant afgerekend worden. Soundbar zou een dag later via PostNL worden nagezonden. Daarmee ben ik op grond van die belofte van direct nasturen van de soundbar akkoord gegaan. Aflevering van de TV was keurig op tijd door een vriendelijke medewerker. Maar toen begon de ellende. Soundbar was er de volgende dag niet want hij zat niet bij de levering van Sony. Vervolgens werd ik niet op de hoogte gehouden van verder verloop, moest ik steeds zelf contact opnemen, zou ik teruggebeld worden wat vervolgens niet gebeurde enz. Uiteindelijk begreep ik, een week later en na herhaaldelijk tevergeefs navragen, van een medewerker dat het minstens nog een week zou duren maar ook dat viel niet te garanderen. Er is mij toen een winkelmodel aangeboden waar ik maar akkoord mee ben gegaan omdat ik eindelijk de soundbar in huis wilde hebben. Hij is vervolgens verstuurd en afgeleverd, maar zonder excuses of compensatie voor het feit dat ik een winkelmodel heb ontvangen terwijl ik voor een nieuw apparaat heb betaald. Wat ik ook niet ok vind is dat de voorraadstatus gewoon op 2 werkdagen blijft staan terwijl ze weten dat ze absoluut niet kunnen leveren binnen die tijd.
Ik kan niet zeggen dat ik een fijn gevoel heb overgehouden aan PlatteTV.nl.
PlatteTV geeft prima klantenservice tot en met de verkoop. Daarna gaat het mis. Beloftes qua afleverdatum worden niet nagekomen. Beloftes om terug te bellen worden niet nagekomen. Voorraadindicator klopt niet en wordt ook niet aangepast.
Beste heer/mevrouw,
Dit klinkt inderdaad niet helemaal zoals u het van ons mag verwachten!
Graag zou ik even uitzoeken waarom u niet op de hoogte bent gehouden van het verloop van uw bestelling, zou u mij daarvoor even uw ordernummer willen toesturen op orderdesk@plattetv.nl?
Ik zal dan met de adviseur laten bespreken waar dit fout is gegaan en zal nog even contact met u opnemen!
Ik zie uw reactie graag tegemoet!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl