HelloTV

TV's staan op voorraad maar zijn het niet. Winkels die nog geopend moeten worden staan er al bij.

Tv die ik wilde LG55LB870V was niet leverbaar terwijl ik gebeld had en hij er zou moeten zijn. Ik had al betaald 999 en kreeg een vervangende TV aangeboden LG 55UF776 die echter een voor mij onbevredigend geluid zou hebben. Dus een vraag gesteld of ik niet de 55UB850 kon krijgen. dat kon maar moest 190 Euro bijbetalen. Dat direct afgelopen donderdag gedaan echter bestelstatus blijft tot vandaag Zondag op 190 tekort staan.
Ik wacht af en houd jullie op de hoogte.

TV is vandaag geleverd in prima conditie.
Na eergisteren een bevestiging te hebben gehad dat het restant eindelijk binnen was.
Al met al tevreden met plattetv.nl

Wel raar dat mijn eerste keuze nu weer gewoon op de site staat en op voorraad???
Wel uiterst tevreden over de aangeschafte TV 55UF850V.

Beste heer van Adrighem,

Vervelend om te vernemen dat u ondanks de mooie aanbieding toch niet helemaal tevreden bent over het verloop van uw bestelling.

Ik heb uw bestelling ingekeken en zie dat het restantbedrag van uw bestelling heden ochtend bij ons ontvangen is, deze wordt dan ook vandaag voor u verzonden en mag u morgen in huis verwachten.

Uiteraard krijgt u in de loop van de dag verdere details omtrent levering.

Wij wensen u alvast veel plezier van de mooie aankoop!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl