4Launch

Het enigste wat ik aan te merken heb is dat men ze wel telefonisch kan bereiken maar daar voor moet betalen per minuut (90 ct. per gesprek)

Het was er precies op de datum zoals aangegeven, goed verpakt en via een perfecte link die mij per E-mail toegezonden was kon ik de bestel status volgen.
Ook in de online factuur kan men als men inlogt het verzend verloop volgen d.m.v. de kleuren op die regel waar het bedrag is genoteerd.

Ik heb bij 4Launsch een Western Digital Harddisk 3.5" Black FZWX 6 TB 7200rpm aangeschaft en wist niet hoe ik of dat het wel überhaupt op mijn PC geïnstalleerd kon worden.
Via een E-mail heb ik contact gezocht met een technieker en al een paar dagen kreeg ik een uitgebreide uitleg hoe dat moest en dat het wel mogelijk was.

N.B. Als men de schijf voor de eerste keer (dit kan en werkt alleen op een 64-bit versie) in Windows installeert dan kies nooit MBR maar GPT GUID Partition Table)
Anders is alles wat groter is dan 2 TB niet meer te partitioneren.
Verder werkt het GPT precies hetzelfde als dat het met een kleinere HDD tot 2 TB met MBR was geinitialiseert en gepartitioneert.
Mocht het toch fout zijn gegaan ga dan Start-Computer en klik met rechtermuis button naar Computer-beheer (als Administrator) en klikt dan Schijfbeheer aan.
kies rechtsboven voor help en typ MBR of GPT in dan ziet men meteen wat te doen.

Scorekaart voor 4Launch