4Launch

Prima webwinkel. Overzichtelijke website en duidelijke communicatie. Bij iedere stap wordt er een mailtje verzonden. Hoewel dit als storend kan worden ervaren, is het erg transparant. De "look and feel" van de website kan gedateerd over komen, maar ik heb er zelf geen problemen mee.

Ik heb meerdere keren wat besteld bij 4Launch. Iedere keer was het product prima ingepakt. Bij het bestellen van een HDD had ik aangegeven dat ik het fijn zou vinden als het product extra beschermd ingepakt werd. Dit is uiteraard keurig gedaan. 4Launch gebruikt dozen met hun logo er op gedrukt. De doos wordt - naast het product uiteraard :+ - opgevuld met een soort zakjes met lucht. Deze doen hun werk prima.

Ik heb niet vaak te maken gehad met de klantenservice van 4Launch. Mijn laatste ervaring was een jaar of twee terug.

Mijn S3 kwam steeds in een bootloop terecht. Ik had dit aangegeven bij 4Launch en ik heb het product terug gestuurd. 4Launch heeft het product op zijn beurt doorgestuurd naar Samsung. Dit heeft meerdere weken geduurd. Hier kan 4Launch natuurlijk niet veel op doen. 4Launch heeft mijn mailtjes met het verzoek voor een update van de status steeds netjes beantwoord. Verder niet veel op aan te merken.

Scorekaart voor 4Launch