Ik heb een bestelling gedaan van 2 artikelen op 05-09-2015, op deze dag zou deze verstuurd zijn met de post, maar dit is op heden nog niet gebeurt. Ik heb ze vanaf maandag elke dag gebeld en tot nu toe maar 1x kunnen bereiken. Ook 2x een mail gestuurd, waarvan ook maar 1 is beantwoord.
Ik raad de online winkel niet aan, is het risico niet waard. Ik dacht nog ik neem de gok met aangetekende post, maar ook dit wordt niet geleverd.
Ik kon ook niet met iDeal betalen en een bankoverschrijving vond ik een beetje eng, was gedwongen om een betaling met Paypal te doen.
Op de PostNL website staat al bijna een week de status, pakket aangemeld niet afgeleverd, in een mail kreeg ik te horen dat deze 100% is afgeleverd bij PostNL, maar ik geloof dit niet. Deze status eerder meegemaakt bij een ander soort winkel, die hadden 't ook niet afgeleverd.
-------------------------
Update:
E-mail gekregen, naar aanleiding van dit review. Er wordt gezegd dat de leverancier zijn beloftes niet na is gekomen en dit keer het pakket wel deze week wordt verstuurd. En dat ze wegens verhuizing slecht te bereiken zijn, ik ben benieuwd of ik het deze week wel binnen krijg.
Pakketje toch snel binnen gekregen na laatste update.
Kan de mensen niet bereiken, er wordt maar niet opgenomen en maar een enkele keer wordt de mail beantwoord. Jammer dat er alleen snel wordt gereageerd als je een slecht review plaatst.