Dustin Nederland | Zakelijk

product bestelt, gebruik willen maken van 14 dagen zicht garantie, ik had het product niet meer nodig, wordt er gezegt dat ik zakelijke klant ben (heb ca 8 jaar geleden het vakje zakelijk aangeklikt blijkbaar) maar ik heb geen KVK nummer en kan ook geen belasting terugvorderen, dus particuliere klant denk ik

maar nee Centralpoint rekent maar liefst 67 Euro !! restocking kosten, omdat dit product van een andere firma komt (dropship)
volgens mij heb ik toch een koopovereenkomst met centralpoint en geen 3rd party
voor mij geen Centralpoint meer dus

negeren van ontevreden klanten is blijkbaar hun beste optie in dit geval

Geachte heer de Zwart,

u bestelt al sinds 2007 (92 orders) op een zakelijk account van de firma Hermes Medical Solutions. Het afleveradres en factuur adres zijn sindsdien ook geregistreerd op Hermes Medical Solutions. Deze account heeft u destijds zelf aangemaakt en ingevuld en bovendien nooit meer aangepast. Het is dus niet alleen een "vakje" aanvinken geweest. De bestelde producten zijn ook vaak specifieke zakelijke producten.

Bij zakelijke retouren kan er in sommige gevallen een restocking fee worden berekend. Een door de klant zelf "verkeerd" bestelt product valt onder zo'n specifiek geval. Zakelijke klant hebben geen recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen zoals consumenten dat hebben (wet koop op afstand). Indien zij zelf iets foutief bestellen kan het artikel niet per definitie retour worden genomen. Uiteraard vormen uitzonderingen hierop zoals defecte artikelen, incomplete artikelen, fouten op de site van Centralpoint, etc.

In uw geval nemen we uit coulance het artikel wel retour, maar wordt er een restocking fee gerekend.

Dank voor uw begrip.

David Hombroek
Manager Inside Sales

Centralpoint.nl

het gaat mij vooral om de hoogte van de restocking fee, 67 euro, doos was ongeopend, niet alleen de product doos, maar ook de centralpoint verzenddoos
inderdaad sinds 2008 klant. maar nu dus niet meer.
gezien andere recenties op diverse sites, ben ik blijkbaar niet alleen.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk