HP Store

Website heeft een paar eigenaardigheden, bijvoorbeeld als je inlogt kan je geen enter gebruiken na je wachtwoord, maar moet je klikken. Soms kom je op een restricted pagina. Als je "orderregel annuleren" ingeeft kom je op een engelse tekst met een USA telefoonnummer. Daarnaast is de info op de site niet helemaal consistent. de algemene voorwaarden zeggen soms net wat anders dan de tekst bij klantenservice (met name over afleverproces).
Met name het gemis aan deellevering is heel vervelend, je wordt feitelijk gedwongen te annuleren wat de geschatte levertijd significant overstijgt.
lk zou hier alleen weer bestellen als het op voorraad is, dan heb je hier een prima winkel aan.

De website is op zich helder, er worden geen deelleveringen gedaan. Toch zou dat moeten als de geplande tijd bijvoorbeeld met meer dan 7 dagen wordt overschreden. Je rekent toch op de bestelling.
Op geen enkel moment had ik duidelijk zicht op de leverdatum. Het begon met een week. Elke dag dat ik keek kreeg ik een nieuwe leverdatum. De mail (17 dagen na bestelling) met de geschatte levertijd kwam maar datum niet gehaald.
Na 30 dagen uiteindelijk een deel geannuleerd, contact met de medewerkers isl snel en prima geregeld.

Eenmaal verzonden: op de aflevering (DHL) is helemaal niets af te dingen, prima.

Snel en vriendelijk geholpen.

Scorekaart voor HP Store