Afuture

Lage prijzen, op tijd geleverd, en vlotte klantenservice. De website is overzichtelijk, en bied inzage in oude facturen. Annuleringen en wijzingen worden snel en correct uitgevoerd.

Enige minpuntje is hooguit de website, die weinig franje heeft. Ik kan bijvoorbeeld wel zoeken op merk, maar niet op features (zoals beeldschermgrootte, of wel/geen speakers).

Ik heb tweemaal een verkeerde bestelling gedaan bij Afuture. Beide keren mijn eigen fout: Een Ethernet switch die PoE poorten had moeten hebben, en een monitor die speakers had moeten hebben. Na een email is de bestelling snel geannuleerd, en kon ik opnieuw bestellen. De eerste keer kon het bedrag verrekend worden met mijn nieuwe bestelling, wat nuttig was. De tweede keer heb ik gevraagd het geheel te annuleren, en dat kon ook. Mijn geld stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening. De mailwisseling was van beide kanten vriendelijk, kort en zakelijk: ik kreeg geen ongevraagd advies wat ik wel had moeten kopen, maar gewoon de info waar het mij om ging.

Scorekaart voor Afuture