Site en bestelproces is allemaal prima in orde maar helaas geeft Tweakers (nog steeds) aan dat als je op een werkdag bestelt, je de goederen de volgende dag binnen krijgt maar dit is niet het geval want men verstuurd tussen 1 en 3 werkdagen, hou hier dus rekening mee mocht je het item met spoed nodig hebben.
VerzendingDe TV werd na 3 werkdagen uitgeleverd, de CI+ module werd 7 dagen na bestelling verzonden en de LG speaker kreeg ik een maand nadien pas binnen. TV en CI+ module waren volgens de site wel direct beschikbaar?!
Het vervelende vond ik hiervan niet per se dat de items niet op voorraad waren, maar dat ik als klant geen duidelijke informatie kreeg dat er items nagezonden zouden worden en dus bang was dat er iets fout was gegaan.
Wegens de problemen met mijn order heb ik met de klantenservice gesproken en uitgelegd dat het wenselijk is dat men of per email of middels een pakbon aangeeft dat er items in backorder staan.
Men is in ieder geval zeer bereid om te luisteren naar de klant en om eventuele problemen voor de toekomst op te lossen.