4Launch

Bestelling plaatsen op de site is gemakkelijk en snel. Het betalen is wat omslachtig naar mijn mening, na bestelling wordt je verwezen naar een email waarin een link voor betaling staat, in plaats van deze direct bij je bestelling te plaatsen. Verder geen klachten.

Had een headset besteld om 22:45. Deze headset kwam de volgende dag keurig per post, hier dus 5 sterren.

De headset was prima in orde, alleen deed deze pijn aan mijn oren en hoofd na ongeveer 15 minuten dragen. Product was verder prima in orde, maar helaas gewoon niet voor mij geschikt. Ik heb een RMA aangevraagd welke binnen 24h door de winkel werd geaccepteerd. Ik heb de headset met alles erop en eraan teruggestuurd via het gratis antwoordnummer. Ik krijg het geld binnen 10 dagen op mijn rekening terug gestort.

Een kleine toevoeging (kan niet meer aanpassen helaas). Geld werd ná tien dagen teruggestort, namelijk na 11 dagen. :)

Scorekaart voor 4Launch