Dustin Nederland | Zakelijk

De ontvangen videokaart was defect. Niet mogelijk om een nieuwe te krijgen, wel om hem te laten repareren en dit zou 2-6 weken duren, belachelijk voor een kaart van 800euro. Maar goed niet hun fout dat die niet goed werkte. Uiteindelijk geld terug gevraagd, duurde lang, maar wel gekregen. Vervolgens een nieuwe besteld op vrijdag. En zou die zaterdag of maandag binnen komen. Vandaag dinsdag ochtend nog niks binnen. Kijk ik op mijn mail is de betreffende kaart pas woensdag leverbaar, terwijl er op het punt van bestellen en de rest van het weekend nog 2 leverbaar waren (op voorraad). Naja dan maar donderdag binnen, vervolgens net weer bericht wordt toch vrijdag dat we hem binnen krijgen. krijg toch het gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden. En dat voor zo'n dure kaart. Je zou toch betere service of opheldering verwachten voor een shop die zeker de goedkoopste niet is!

Chat wordt snel beantwoord, maar helaas niet veel aan gehad. De rest qua omgang met retour producten erg slecht

Geachte heer, mevrouw,

kunt u uw ordernummer en/of klantnummer doorgeven per email aan david@centralpoint.nl? We gaan dan direct met uw case aan de slag.

David Hombroek
Manager Inside Sales