Het is een standaard procedure. Het proces is duidelijk en verloopt soepel. niets op aan te merken
Verzendingzeer vlot, proces van verzending wordt per stap gemeld.
KlantenserviceProduct betreft een nieuw aangeschafte kleine laptop.
Een gerepareerd product wordt zonder enige toelichting teruggestuurd. Onbekend blijft wat er is gevonden en gedaan. Onbekend blijft zelfs of het product gerepareerd is, of dat het een nieuw product betreft: dat zie je aan de doos, die niet nieuw is.
Op een brief die bij het te repareren product was gestopt en daarna per e-mail naar klantenservice verstuurd om het probleem en mijn klacht en gewenste procedure toe te lichten werd niet ingegaan.
De klantenservice blijkt vanuit het buitenland niet telefonisch te bereiken te zijn.
Al met al heb ik sinds aankoop ruim 2 maanden geen werkend product gehad, zonder dat 4launch enige poging heeft gedaan het ongemak te verzachten met een vervangend product of restitutie van een gedeelte van de aankoopsom.
Het product is in totaal 3 keer door mij teruggestuurd, en na de 2e keer was het meer dan 4 weken weg zonder enig bericht.
Het product bleek direct bij levering niet te functioneren, maar ik kreeg geen nieuw product, zelfs niet toen het na de 2e reparatie nog altijd niet werkte.
Geachte klant,
Wij betreuren dat u defecten heeft ondervonden. Zover wij kunnen nagaan betreft het een Asus Transformer notebook. U gaf aan problemen te hebben met het koppelen van het scherm en het toetsenbord. Wij hebben zover wij kunnen nagaan tweemaal het toetsenbord vervangen en eenmaal het gehele apparaat waarna de klachten nog steeds aan zouden houden. Daar u aangaf dat u een hoesje gebruikte bij de tablet is ons vermoeden dat het defect hier mee te maken had. Gezien de RMA historie is uiteindelijk besloten het aankoopbedrag te crediteren.
Customer Support
4Launch B.V.