Afuture

Tot dusver zeer tevreden over deze winkel, maar ik moet toegeven dat er eigelijk nog geen enkele situatie is voorgekomen waarbij er contact met de winkel nodig was. Als er niets kapot gaat of nooit aankomt zal ik mogelijk nog een aanpassing aan het oordeel over de winkel plaatsvinden, Want in mijn visie hangt veel af aan hoe goed de service zal zijn wanneer je problemen ondervind. Dat winkels geen voorraad meer hebben is logisch, zelfs de super grote firma's hebben bijna niets meer op voorraad. Dus kan het gebeuren dat je wat langer moet wachten, er zijn bedrijven die nog steeds niet vermelden dat de voorraad bij de leverancier staat. Maar dat wil eigenlijk helemaal niets zeggen. Deze voorraad kan dus ook in china staan daar is dus geen enkele controle op mogelijk. Dus vanwege gebrek aan problemen dus ook nog geen beoordeling over de klantenservice

Afuture werkt netjes en meld mij regelmatig de gang van zaken in het order proces, erg prettig te noemen. Vind het netjes dat ze aangeven dat ze zelf niets op voorraad hebben, dus kan soms wat langer duren. Op zich vind ik dit correct.
Als je perse iets snel wil hebben zul je moeten bellen of naar een winkel toe moeten gaan.

Scorekaart voor Afuture