ActieHunt

ActieHunt heeft mij een door Microsoft geblokkeerde productcode voor Windows 7 Ultimate verkocht. Microsoft: "Ik ben bang dat u bent opgelicht. Deze productcode is te veel op de verkeerde manier gebruikt." Ik moest zelf telefonisch contact opnemen met Microsoft om hierachter te komen.

Aangezien 'twijfelachtig' niet tot de opties behoort, hier 'slecht' gescoord. ActieHunt stuurt je door naar een andere website (http://getintopc.com/soft...wnload-iso-32-and-64-bit/) om de ISO te downloaden. Dat vind ik vreemd, want met een geldige key kun je de ISO ook bij Microsoft zelf downloaden (https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows7). Na een check van de betrouwbaarheid van deze site (leek OK) toch maar bij getintopc.com gedownload. Bij installatie blijkt de versie Engelstalig. Ik had verwacht een Nederlandstalige versie te kunnen installeren. Er staat nergens op de site van ActieHunt dat je een Engelstalige versie krijgt.

Klantenservice mailde me dat ze soms een foute licentiecode ontvangen van de groothandel. Ze boden me aan een nieuwe key te sturen of mijn geld te retourneren. Ik heb ervoor gekozen mijn geld retour te krijgen. Het is direct daarna netjes op mijn rekening terug gestort.

Scorekaart voor ActieHunt

Webshop Keurmerk