CAPS

Website is overzichtelijk, klantenservice was in eerste instatie snel met antwoorden. Prijzen zijn ook goed.

Van te voren had ik gevraagd of de MSI Cubi werd geleverd met Windows 8.1. Dit werd bevestigd. Daarna overgegaan tot bestellen, met de expliciete vermelding dat ik verwacht dat Windows 8.1 inderdaad wordt meegeleverd. Week later kreeg ik een mail dat het er niet bij zit. Toen ik aangaf dat ik dit heel jammer vind en of het mogelijk was om het alsnog bij te leveren, kon SIComputers alleen maar de leverancier de schuld geven. Ze namen geen verantwoordelijkheid en kwamen ook niet met een oplossing. Op mijn laatste mail is niet gereageerd en nu kan ik nog eens € 100,- gaan uitgeven voor Windows 8.1 terwijl de shop eerder zei dat het er gewoon bij zat.

Ik vind dit erg jammer en ik vind het ook niet netjes dat ze niet hun verantwoordelijkheid nemen. Ze wijzen alleen maar de leverancier.

Scorekaart voor CAPS

Qshops