bol

Als je artikelen op bol.com besteld is daar geen enkel probleem mee.
Maar o wee als je een artikel ter reparatie stuurt.
Ik kan het maar op 1 mannier beschrijven, "Hou je hart maar vast!"

Waardeloos!
Ik zal het hele verhaal hier duidelijk proberen uit te leggen terwijl er stoom uit mijn oren komt.

Ik heb in begin Juni een monitor overgenomen van een mede tweaker.
Let wel, dit is niet de eerste eigenaar van de monitor.
Toen ik thuis alles lekker had aangesloten en wilde beginnen merkte ik dat er een defect was aan de monitor, natuurlijk midden in het scherm -_-.

Toen heb ik meerdere malen contact moeten opnemen met de klanten service voordat ik hem eindelijk kon aanmelden ter reparatie.
Dit terwijl er duidelijk vanuit bol wordt gezegd dat als je de originele aankoopbon hebt je dit gewoon kan doen.

De normale reparatie duur van een product is bij bol 4 weken (zoals op de website vermeld).
Ok, vervelend wat ik gebruik hem voor mijn werk, maar het is niet anders.

Na elke week een keer gebeld te hebben om de status na te vragen kreeg ik vorige week (week6) te horen dat de monitor gerepareerd was en dat deze in de loop van de week mijn kant op zou komen.

Top! ik was helemaal blij, maar......de week is voorbij en ik heb nog steeds geen monitor gezien.

Ik heb vandaag terug gebeld naar bol om te vragen hoe het met mijn monitor is want nogmaals.....ik heb hem nodig voor mijn werk.
Je raad het al, de monitor is helemaal niet gerepareerd en is als defect bestempeld door AOC.
Het geld is terug gestort en voor bol is hierbij de kwestie afgehandeld.

Allemaal leuk en aardig, alleen......het geld is dus terug gestort op de rekening van de originele eigenaar!!!

What the **** Bol!
Ik kreeg via de klantenservice te horen dat ze er verder niets aan konden doen en dat ik zelf de eerste eigenaar maar moest bellen zodat die het geld terug kan storten.

Ja hallo, zo zijn we niet getrouwd.
Ik ben een beetje boos geworden op de medewerken en vertelde hem dat ik toch echt graag een manager zou willen spreken, je raad het al.
Policy bij Bol is dat een manager niet aan de lijn komt en alleen een klanten service medewerker.

Het beste wat bol nu voor me kan doen is de originele eigenaar mailen en vragen of deze het geld in vertrouwen naar me terug wil storten.

BOL, als jullie dit lezen:
Ik ben als jaren trouwe klant snoeihard in mijn kl*t*n getrapt.
Dit ben ik niet gewend en raad vanaf NU iedereen aan om nooit maar dan ook nooit meer wat te kopen bij jullie.
Want stel dat het kapot gaat.......

Beste Meneer/Mevrouw, dit is zeker niet de bedoeling en wel erg vervelend. Ik zou heel graag met je in contact komen. Helaas heb ik te weinig gegevens van je. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand van het hoofdkantoor contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk