4AllShop

Ik heb op vrijdag twee monitoren bij 4AllShop besteld, de website is over het algemeen duidelijk en ziet er goed onderhouden uit. De betaling is ook zonder problemen verlopen.

Volgens de website levert 4AllShop producten die op een werkdag voor 21:00 besteld morgen in huis. Ik heb mijn bestelling op vrijdag geplaatst echter is deze niet verzonden. (terwijl ik wel een betaalbevestiging etc. heb gehad).

Ik heb hier nog niet eerder problemen mee gehad bij andere winkels en moet dan ook eerlijk toegeven dat ik erg teleur gesteld ben door de slechte levering van 4AllShop.

Inmiddels heb ik contact opgenomen met de 4AllShop klantenservice, hier kreeg ik iemand aan de telefoon die niet goed op de hoogte was van de actuele voorwaardes van de webshop. Ik heb hem het probleem voorgelegd en uitgelegd dat ik het scherm met spoed nodig heb, en dat deze vertraging voor mij enorm slecht uit kwam. Hierna kreeg ik het verhaal dat hij niets voor mij kon betekenen en niet kan zorgen dat ik het scherm alsnog afgelopen zaterdag geleverd kan krijgen. Verder zou ik als compensatie voor deze blunder voor mijn volgende bestelling gratis verzending krijgen, terwijl dit al gratis is voor orders die ik hier verder zou plaatsen.

Verder vind ik het erg storend dat de klantenservice een 0900 nummer heeft. Kort samengevat heeft de klantenservice voor mij niets kunnen betekenen. Al moet ik toegeven dat ik netjes te woord ben gestaan (vandaar alsnog 2 sterren)

Scorekaart voor 4AllShop