Beste Jeffrey,
Dank u voor uw review.
Van de 9 bestellingen die u heeft geplaatst zijn er 6 dezelfde dag nog verzonden.
2 bestellingen had u gecombineerd en is binnen 3 dagen verzonden.
De een-en-laatste bestelling had u een verkeerd product ontvangen, waarvoor onze excuses. U hebt deze naar ons retour verzonden en wij hebben het bedrag inclusief alle kosten dezelfde dag nog teruggestort naar uw rekening.
De laatste bestelling duurde langer omdat de fabrikant de kabel niet op voorraad heeft.
Dit is naar u gecommuniceerd per e-mail.
U schrijft dat wij langzaam reageren op uw e-mails, maar wij reageren binnen enkele minuten.
Bij drukte binnen enkele uren, maar altijd dezelfde dag.
Uw e-mail van donderdag 30 juli 2015 15:14:
"Is mijn bestelling al de deur uit ?
Zoniet wil ik er graag een fitting bij
Namelijk de bitspower zie
Onze reactie op 30 juli 2015 15:26:
Uw bestelling is nog niet verzonden, we wachten nog op een kabel van BitFenix:
1x BitFenix 4-Pin Molex Splitter / Verlengkabel naar 3x Molex 55cm Sleeved White/White
U kunt de extra producten bestellen via de webshop en laten mee versturen met uw vorige bestelling.
We hebben hierop geen reactie meer ontvangen en ook geen bestelling, we gaan er dan vanuit dat u nog aan het bekijken voor andere producten of wilt wachten.
U stuurt dan vandaag de volgende e-mail:
Inmiddels is het 7 augustus , waarom heb ik mijn spullen nog niet ontvangen ,dat de kabel nabesteld moet worden helemaal prima maar laat mij geen 11 dagen wachten op de overige spullen ik vind dit echt niet kunnen , omdat jullie willen besparen op de verzendkosten? Ik wil mijn bestelling morgen binnen hebben ! Ben het wachten nu zat!
Wij hebben dus vandaag ook gereageerd dat we op uw reactie/bestelling aan het wachten zijn.
Vervolgens gaf u aan de kabel te willen veranderen naar een zwarte versie, dat hebben we direct voor u gedaan.
Omdat u spoed hebt, versturen wij uw bestelling zonder meerprijs met PostNL, zodat u het morgen al in huis kunt verwachten.
Wij hebben een ruim assortiment van ruim 3000 specialistische producten.
Enkele producten kunnen daarom de controle ontschoten zijn en helaas de verkeerde prijs hebben of niet meer leverbaar zijn.
Ook kunnen fabrikanten/leveranciers de prijzen aanpassen, dit werkt door naar onze prijzen.
Wijzigingen corrigeren wij zo snel mogelijk.
Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
We reageren snel op uw e-mails, passen uw bestellingen aan zonder gedoe, credit nota's worden binnen een werkdag teruggestort naar uw rekening en uw bestellingen worden in de meeste gevallen binnen 1 werkdag verzonden.
Jammer genoeg schieten wij u blijkbaar toch tekort.
We hopen dat u bij onze collega's in Duitsland een betere ervaring hebt.
Mocht u weer bij ons bestellen, zullen wij zoals gewoonlijk ons best doen om u te helpen.
HighFlow