Erg goede winkel, bijna altijd het beste geprijsd en fantastische klantenservice. De website is misschien niet top, maar de pricewatch van tweakers lost dit helemaal op. Als je hier besteld, kan je op je 2 oren slapen dat je niet in het zak wordt gezet!
VerzendingKleine opmerking: ik woon in België.
Levering is meestal binnen een week, afhankelijk van het feit of de producten voorradig zijn. Vorige keer was er wel een fout van de bezorgservice, deze had een doos afgezet bij mensen die ik niet ken, zonder briefje in de bus. Dus dit was nogal riskant, maar ze zijn het komen brengen dus het was gelukkig in orde.
Ik heb de klantenservice (helaas) al een paar keer moeten gebruiken, en deze is erg goed. De mensen antwoorden snel, en meestal krijg je meteen een nieuw product toegestuurd. Als er toch iets moeilijker scheelt dat de winkel niet direct ziet als defect, dan kan je het laten opsturen naar de fabrikant en als die het als defect beoordeeld krijg je alsnog een retour. Bij defecten kan je ook een ander product als vervanging kiezen. Bij andere problemen, zoals een bracket die niet past, zijn ze ook erg behulpzaam.