PhoneMarket.nl

Ruime keuze op de site, betalen gaat snel met iDeal. Helaas brengen ze voor betaling met PayPal extra kosten in rekening.

Levering was zoals verwacht, de dag na bestellen stond de postbode voor de deur. Ik had een hoesje en twee glazen screenprotectors voor mijn Galaxy S6 besteld. Na openen van de verpakking bleek er slechts 1 screenprotector en het hoesje te zijn verstuurd, er zijn wel 2 screenprotectors in rekening gebracht en betaald. Inmiddels heb ik een mail gestuurd om dit op te lossen.
Wat mij meer stoort is de slechte pasvorm van de screenprotector. De randen liggen niet vlak op het scherm van mijn telefoon waardoor er een vreemd uitziende rand rondom zichtbaar is. Ik heb goede hoop dat PhoneMarket ook hier een passende oplossing zal aanbieden. Ik wacht af, momenteel zijn zij op vakantie.

Update: Inmiddels contact gehad maar zonder resultaat. Wacht nog een week af, daarna ga ik de winkel een bezoekje brengen in de hoop op een nette oplossing.

Inmiddels 12 dagen geleden contact gehad met deze webshop. Het niet geleverde product zou worden nagestuurd, nadat ik aangegeven had mijn geld terug te willen werd het stil. Helemaal niets meer vernomen van phonemarket.nl.

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops