Central Point lokt je met foutieve informatie over de voorraad en veinst levering de volgende dag. Hoewel ze vaak niet de goedkoopste zijn, koop je het bij Central Point vanwege de leverbaarheid als je haast hebt.
Nadat je direct betaald hebt, blijkt het artikel ineens niet leverbaar en niet uit hun voorraad maar van een leverancier vandaan te moeten komen. Vragen over de beloofde levering worden eerst ontwijkend beantwoord en pas na doorvragen komt de aap uit de mouw.
Het artikel werd niet op het beloofde tijdstip verzonden, terwijl levering de volgende werkdag en op voorraad wordt aangegeven voordat je betaald hebt.
KlantenserviceVragen via de chat over de beloofde levering werden eerst ontwijkend beantwoord en pas na doorvragen komt de aap uit de mouw. De volgende dag pas komt de e-mail dat het artikel helaas toch niet leverbaar is. Ik heb de bestelling geannuleerd vanwege deze misleiding en gewenste snelle levering. Weer een dag kwijt. Hoe snel mijn geld terug komt, moet ik nog zien.
Geachte heer, mevrouw,
graag ontvang ik van u een ordernummer en/of klantnummer, zodat we uw case nader kunnen onderzoeken. U kunt dit per email verzenden naar david@centralpoint.nl. Ik pak dit dan direct verder op.
David Hombroek
Manager Inside Sales