Zogenaamd zijn nagenoeg alle TV's op voorrraad. De door mij bestelde LG 32 inch was niet meer leverbaar, op de website stond in voorraad. Ook het aangeboden alternatieve toestel (ook op voorraad). werd niet geleverd ondanks de toezegging dat dit twee werkdagen na mijn bestelling zou worden bezorgd.
Voor niets de gehele dag thuis gebleven, op mijn verzoek werd het door mij gestorte bedrag snel teruggeboekt.
N.B. Ik heb steeds contact gehad met de heer Tim Swens, opmerkelijk dat hij mij om een ordernummer vraagt. Hij heeft me per email bevestigd dat levering op een afgesproken datum plaats zou vinden.
Beloofde levering vond niet plaats. Niet gecontroleerd of levering door LG had plaats gevonden. Op website:"uit voorraad leverbaar".
Beste Vulpes72,
Dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het hoort te zijn, onze welgemeende excuses hiervoor!
Graag zou ik even uw odernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl, wij zoeken graag uit waar dit fout is gegaan. Als er een toestel niet beschikbaar is dan bieden wij u altijd een beter model aan maar die moet dan uiteraard wel direct beschikbaar zijn.
We vinden het erg vervelend dat het zo verlopen is en hopen dat u uw gegevens nog even wilt doorgeven, dit zodat deze vervelende situatie niet nogmaals zal ontstaan.
Nogmaals onze excuses, wij hopen dat u inmiddels een toestel naar uw wens heeft gevonden!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl