Leuke winkel, inmiddels al een aantal keer langs geweest in almere (ik woon praktisch op de hoek). Ze hebben een select aanbod van monitoren , laptops en componenten. Naast nieuwe hardware hebben ze ook een tweedehands aanbod.
Ik heb hier een 1440p monitor gekocht van acer, die de laatste op voorraad en als demo model in almere zou staan. Ik vond dit de perfecte kans om hem te testen op backlight bleeding (waar sommige mensen over klaagten bij dit model) en hem goedkoop te krijgen.
Hij stond er echter niet als demo model, maar nog nieuw in doos. Ze hadden het 1080p model als demo model staan en deze 2 modellen verward. Ik mocht hem wel alsnog voor dezelfde prijs meenemen en als er problemen als backlight bleeding waren was het geen probleem als ik hem daarom terug zou brengen. Helemaal prima!
Ook bieden ze een assemblage service aan waar ik gebruik van heb gemaakt. Ik gaf aan wat ik er ongeveer in wilde hebben en kreeg advies over de componenten waar ik nog wat minder van af wist terug. Een vrijblijvende prijsopgave maken is ook geen probleem en had ik in eerste instantie ook gedaan zodat ik er thuis nog even over na kon denken.
Ik heb dus alle benodigde componenten voor een game pc bij hun gekocht met assemblage. Ze hadden alles op voorraad en konden hem gelijk assembleren. Het was echter vlak voor sluitingstijd dus als ik hem gelijk mee wilde nemen konden ze niet de grote testen doen die ze normaal gesproken doen, ze deden dus alleen de kleine testen. Dit was voor mij geen probleem en net rond sluitingstijd kreeg ik m mee.
Prima service!