4Launch

De website is even wennen. Ik had namelijk op donderdag een beeldscherm en een DisplayPort kabel besteld en hoopte deze vrijdag samen met met de onderdelen van mijn nieuwe build binnen te krijgen. Op vrijdag merkte ik echter op dat het beeldscherm wel en de kabel niet op voorraad was.
De kabel was wel op voorraad bij de leverancier, wat een levertijd van 1-5 dagen zou betekenen. Ik had natuurlijk beter moeten opletten, maar ik wilde graag mijn beeldscherm zo snel mogelijk binnen krijgen. Ik heb daarom te klantenservice gebeld. Deze stond me zeer vriendelijk te woord en kwam direct met oplossingen. Ik kon een andere kabel uitzoeken ter vervanging van de kabel die ik had gekozen( er werd direct op de site meegekeken voor alternatieven) en deze zou dan mee worden gestuurd in plaats van mijn oorspronkelijke kabel. Aangezien de beschikbare kabels toch niet de kabels waren die ik zocht, vroeg ik of ik ook het beeldscherm alvast verzonden kon krijgen en de kabel op een later tijdstip wanneer deze weer op voorraad was. Dit was geen probleem, het beeldscherm kon direct verzonden worden en de kabel later, echter werd mij gezegd dat er mogelijk extra kosten aan verbonden konden worden. Omdat ik graag mijn beeldscherm alvast wilde hebben, ging ik hiermee akkoord en vroeg hoeveel het zou gaan kosten dan. Ik kreeg als reactie dat de extra kosten enkel een mogelijkheid was, hij ging proberen om dit zonder kosten te doen en dat ik moest afwachten of ik hier bericht over kreeg. Wanneer ik geen email kreeg, dan hoefde geen bedrag betaald te worden.
Beeldscherm zaterdag ontvangen, kabel dinsdag. Hieraan waren geen verdere kosten verbonden.

Voor 22:59 besteld, morgen in huis.
Zoals hierboven beschreven perfecte verzending, ook in aparte gevallen doen ze extra moeite om te zorgen dat je je spullen zo snel mogelijk ontvangt.
Goed en netjes verpakt en probleemloos ontvangen.

Niets minder dan hulde voor de klantenservice.

Gaan zeer goed met de situatie om, ook al was deze in feite aan mijzelf te wijten. Ze kijken naar de mogelijkheden en komen met oplossingen. Ze denken met je mee en proberen samen met jou de beste afhandeling te zoeken.

Ze gaan net dat stapje verder en de gehele ervaring zorgt er voor dat ik 4Launch 100% kan aanraden!

Scorekaart voor 4Launch