AMMS Electronics

Duidelijke website, zeer goede prijzen en fantastische service. Kreeg netjes een mail toegestuurd met bestelinformatie.

AMMS is dicht in de buurt gevestigd en ze waren zo vriendelijk om de bestelling langs komen te brengen, zodat ik niet een dag langer hoefde te wachten op PostNL. Zie 'Klantenservice':

Er was wat onduidelijkheid over de voorraad van een bepaald product. Ik ging ervan uit dat het op voorraad was (zoals vermeld op de site), maar achteraf bleek dat niet zo te zijn en bleef de bestelling staan op "Niet op voorraad". Uiteraard contact gezocht en kreeg te horen dat het product vandaag (een dag na de bestelling) bij hen binnen zou komen. Ik werd dezelfde dag gebeld met de vraag of ik 's avonds thuis zou zijn, zodat ze de hele bestelling zelf konden afleveren, en ik dus niet een dag langer op PostNL hoefde te wachten. Dit noem ik nou topservice!

Al met al had ik één dag na het bestellen alles binnen, ondanks dat zij een enkel product eerst niet op voorraad hadden.

Scorekaart voor AMMS Electronics