HighFlow

951 producten en 1.257 uitvoeringen

Ik heb bij Highflow in totaal voor 400 euro besteld. Een Alphacool set, losse fittingen en een GPU koelblok. Omdat ik het voor een klant gebruik, heb ik 2 dagen later een mail gestuurd met de vraag over hoe lang de levering gaat duren. Krijg ik terug dat het GPU koelblok niet meer gemaakt wordt en hun het niet meer kunnen leveren (dit hadden ze op de dag van de bestelling ook al kunnen weten?). Vervolgens naar wat communicatie over en weer, besloten een ander koelblok te pakken (moet iets als je zelf ook met een wachtende klant zit). Over deze levertijd zou ik terugkoppeling krijgen op dezelfde dag en anders een dag later (was op een donderdag). Donderdag niks gehoord, vrijdag niks gehoord op 17:00u. Vervolgens weer gemaild, krijg ik als antwoord dat ze niks weten en dat het waarschijnlijk maandag op de post gaat en vrijdag pas binnen is (waarna het dus ook nog naar mij gestuurd moet worden)! Vervolgens het GPU koelblok maar opgezegd om het elders te kopen en de rest van de bestelling laten verzenden en een creditnota laten opstellen. We zitten nu op maandag, bestelling is binnen. Het complete Alphacool pakket is duidelijk open geweest, en wat blijkt.. de bijgeleverde pomp staan dikke krassen op en het indicatienummer is gesleten, duidelijk geen nieuwe dus! Ook van het geld, dat vrijdag gecrediteerd zou worden, ontbreekt nog ieder spoor.. Wat mij betreft een hele slechte ervaring al met al, compleet tegenovergestelde van wat ik van velen hier lees.. erg jammer!

Beste JoeyHamers,

Dank u voor uw review.

Onze excuses voor de wachttijd van het GPU blok.
Helaas wisten wij dit niet direct, gezien wij het blok in bestelling hadden bij de fabrikant.
We kregen pas later het bericht dat het niet meer leverbaar was en hebben dit dus naar u gecommuniceerd.
We hebben u ook een alternatief aangeboden, maar ook dit duurde te lang.
Na uw e-mail voor de wijzigingen en annulering van het blok, hebben wij dit direct voor u aangepast.

Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten.
Complete sets zoals die van Alphacool maken wij niet open, de klant ontvangt deze zoals wij het van de fabrikant hebben ontvangen.

Mocht zo’n set retour komen van een klant, wordt er zorgvuldig gecontroleerd op de staat van de producten, als deze gebruikerssporen bevatten, wordt de retour niet geaccepteerd en dus ook niet doorverkocht.

Het is vreemd dat het lijkt dat de set open is geweest, uw set hebben we onlangs nog ontvangen van Alphacool en is absoluut nieuw.

Zou u hiervan duidelijke foto’s kunnen maken en willen mailen?
Dan sturen wij het door naar Alphacool en kan er beoordeeld worden of het om een gebruikte pomp gaat of niet.
D5 en DDC Pompen worden door de fabrikant altijd goed getest, alvorens het verpakt worden. Er kunnen daardoor sporen achterblijven, hier dient rekening mee gehouden te worden.

*update*
We hebben de foto ontvangen en het betreft sporen op de pomp rotor dat elke D5 pomp heeft. Het is geen gebruikte of beschadigde pomp, maar een nieuw en goed exemplaar.

Wij hadden uw e-mail vrijdag om 17:34 ontvangen.
Normaliter zijn we dan al gesloten, maar gezien er nog medewerkers aanwezig waren hebben wij ons best gedaan om uw bestelling nog de deur uit te krijgen.

Credit nota’s worden altijd binnen 3 dagen overgemaakt.
Na uw e-mail is ook uw credit nota vrijdag laat nog aangemaakt (voor de administratie was het te laat om het bedrag over te maken).
Het bedrag wordt dus vandaag overgemaakt naar uw rekening.
U kunt het bedrag vandaag op uw rekening verwachten als u Rabobank hebt, anders kunt u het morgen op uw rekening verwachten.

HighFlow.nl

Scorekaart voor HighFlow