Ideal betaling, gaat prima, en werkt zoals het hoort. Site oogt knullig, maar dat is ook niet altijd nodig.
VerzendingGeopende verpakking ontvangen, dat doet al een belletje rinkelen natuurlijk!
KlantenserviceDongle besteld, en redelijk vlot geleverd.
Verpakking was echter reeds geopend en weer dicht geplakt. Verder geen aandacht aan geschonken, zolang er maar in zit wat het moet zijn.
Dongle besteld voor gebruik met windows 8. Deze TP-link dongle zou compatible zijn met windows 8 volgens de site van TP-link.
Helaas over het hoofd gezien dat er 3 versies van de dongle zijn. Ik kreeg een versie welke niet compatible is van NOWTHATSIT.
Kunnen ze niks aan doen, mijn fout. Netjes aangevraagd dat ik die dongle wil ruilen voor een model dat wel werkt. Ook netjes aangegeven dat een duurdere geen probleem is.
Om alles in gang te zetten, moest ik maar even een RMA formulier invullen.
Wederom netjes gedaan, met tekst en uitleg. Volledig in de veronderstelling dat zoiets SNEL geregeld is. (We hebben het over een 10€ dongle)
Na ellendig lang wachten op reactie (2 weken!!) Kreeg ik te horen dat ze wel ff andere firmware zouden zoeken voor de dongle.
Enfin, ik wist dat die niet bestond, dus broodje aap verhaal.
Nooit meer verder iets op gehoord, hele driver verhaal is dus onzin.
Weer emailen, weer lang wachten...
Er zou een ander model worden gezocht! (ah prima, schot in de zaak)
Weer wachten..
Na te lang wachten ten einde raad maar aangegeven dat ik dit ding wil ruilen, en de koop ontbinden. Hoe lang kun je sukkelen over een 10€ dongle... In 5 minuten was ik naar de mediamarkt gereden. (Had ik maar...)
Wat krijg ik te horen van NOWTHATSIT... Ik heb de dongle kapot gemaakt, en dus kan ik hem niet terug sturen. Emails werden korter en korter, gewoonweg brutaal van opzet.
Kortom, bespaar je veel tijd en ellende, en shop elders!