Leveringsmoment klopte van geen kant, ik werd gebeld met de mededeling uw bestelling komt morgen. Mooi dat je daar over belt ?? Maar de volgende dag geen levering. Lang verhaal kort maken na 4 dagen heen en weer gedoe eindelijk op zaterdag de levering. Allemaal gedoe dus de 1e indruk waardeloos.
VerzendingBinnen een week 1 van de 4 camera's defect, montagevoetjes niet te gebruiken, gevraagd naar betere sturen ze een setje van dezelfde op. Ivm de defecte camera werd me gevraagd de hele !! set terug te sturen zodat ze dit konden testen. Krijg je na ruim een week alles terug met een extra camera erbij. Eindelijk. Weer enkele weken later een camera lek. Mocht deze opsturen en kreeg gelukkig een andere.
Enkele maande later weer een camera lek, duurde 2.5 voordat ik een andere kreeg.
Als je al iemand te spreken krijgt, bijvoorbeeld ene Leo dan wordt van alles beloofd maar komt men niet na. Via de chat mezelf maar voor gedaan als een ander om iemand te spreken anders wordt je genegeerd. Ik koop hier echt nooit meer iets en dat is jammer want het assortiment is best leuk.