Ik heb bij HardwareWebWinkel een clip-on microfoontje gekocht voor een tientje. Dit was mijn eerste bestelling hier. Spotgoedkoop, dus met vol vertrouwen de aankoop gedaan. Na de beloofde 48 uur had ik mijn bestelling nog niet in mijn brievenbus ontvangen. Niet fijn, kan gebeuren? Ik stuur een mailtje naar Maurice over het niet ontvangen van mijn bestelling. Wat kan hij voor me doen? Mijn verwachting van een webshop is dat je binnen een redelijk termijn een simpel mailtje kan beantwoorden. Dit is niet gebeurd.
__
Inmiddels een nieuw pakket op de post ontvangen gekregen. Dat is betere service.
De bestelling werd niet geleverd per brievenbuspost. Dat kan gebeuren.
KlantenserviceGeen mail teruggekregen van Maurice binnen de redelijke termijn die verwacht mag worden van een webshop al is het een kort mailtje.
Beste klant,
Helaas kan ik niet nagaan wie je bent omdat we dit product erg veel versturen en ik geen mail heb ontvangen van een niet aangekomen zending. Graag verzoek ik je nogmaals contact met ons te zoeken zodat we dit even netjes afhandelen. Zoals je in onderstaande reviews kunt lezen hebben we gelukkig bijna allemaal tevreden klanten en dit willen we graag zo houden! ;-)
Maurice van Rooij
Team Hardware Webwinkel.nl