Op 26 maart mijn xbox ter reparatie aangeboden. Het duurde 2-4 weken. Na 4 weken zelf contact opgenomen via mail en telefoon, geen reactie per mail en telefoon gaf gelijk aan dat het nr niet te bereiken was. Sindsdien meermaals geprobeerd ze te benaderen en zelfs langs de winkel gegaan. WINKEL IS WEG! Ze zijn aan het verhuizen, maar waarheen geven ze niet aan.
Op 11 mei een reactie dat het ze spijt en nu hun best doen, maar nee hoor weer geen reactie en nu is het 9 juli en heb ik mijn xbox nog niet terug.
Sinds eind april posten ze ook niks meer op facebook. Politie al ingeschakeld en op meerdere fora al berichten achter gelaten om anderen te waarschuwen van hun praktijken en in de hoop ze te pakken te krijgen maar tot dusver geen succes. Het bedrijf is dus gewoon opgedoekt maar handelt haar zaken niet af. Bestel dus maar niks meer, want ze bestaan niet meer. Zeer trieste zaak dus.
In al mijn pogingen ze te bereiken heb ik maar 1 keer een mail ontvangen dat het ze spijt en dat ze aan het verhuizen zijn, maar nu alles weer goed zal gaan. Daarna niks meer van ze vernomen en mijn xbox nog niet terug. De meest waardeloze klantenservice die je maar kan indenken dus.