Heb begin vorige week een Full HD set van 1200 euro aangeschaft bij deze winkel. Mij werd telefonisch verzekerd dat er voldoende zicht zou zijn bij daglicht én 's nachts. Tot wel 20 meter! Maar na aansluiten door professional kwamen we erachter dat het zicht maar gaat tot ongeveer 3 meter. Alles verder dan die afstand wordt wazig en pixelachtig. Ook overdag met voldoende zonlicht. Alle opties en instellingen zijn geprobeerd. Maar het wordt er allemaal niet beter op. Uiteraard de winkel opgebeld en uitgelegd, maar er wordt mij verteld dat ik maar niet meer moest bellen en dat ze zich liever bezig hielden met 'goede' klanten. Toen werd de haak erop gegooid. Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht in de wet 'Koop op afstand' en binnen 14 dagen alles terug gestuurd in originele verpakking. Datzelfde pakket kreeg ik enkele dagen later weer geretourneerd met de mededeling dat het product te erg beschadigd is om terug te nemen. Hier is echter niets van waar. Alles is enkel getest, niet opgehangen of gemonteerd. Ik probeer nu al een week contact te krijgen met een medewerker, maar elke keer als ik bel en mijn naam noem, wordt er gezegd dat er geen personeel beschikbaar is. Asociale manier van zakendoen dit. Ik kom hier niet meer terug!
KlantenserviceTelefonisch wordt ik afgewimpeld als ik mijn eigen naam noem. Collega laten bellen, toen was er ineens wel personeel beschikbaar. Maar toen ik de telefoon overnam en mijn verhaal vertelde, werd er opgehangen.