Apple Store

Waardeloze klantenservice doordat men het systeem vooraf stelt in plaats van zich te verdiepen in de beleving van de klant.

Had in maart een Ipod gekocht. Na 3 maanden bleek het apparaat niet meer te functioneren (accu stuk). Ik naar de apple store Den Haag. Daar aangekomen blijkt het alleen maar op afspraak te functioneren (dat weet je niet vooraf). Vervolgens moet je 3 kwartier wachten voordat er een techneut naar je apparaat kan kijken. Ik vind dat niet van deze tijd. Men schermt dan met dit is het systeem. Ik zeg, verplaats je in de positie van de klant. Als die een product komt kopen is het allemaal zo geregeld, als het stuk is duurt het een eeuwigheid. Dan krijg je als klant niet echt het gevoel dat het systeem er voor jou is, maar voor het systeem.
Ik zou willen dat er een aparte balie is, waar je het product kunt afgeven en dat er vervolgens naar gekeken wordt, dan heb je in ieder geval het idee dat je als klant met een defect toestel er ook toe doet.
Overigens en dat moet dan wel weer gezegd worden, bleek toen ik eenmaal aan de beurt was, het apparaat zo, zonder problemen omgeruild te worden.

Scorekaart voor Apple Store